Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ROBREGGAE

    tag

    válasz TrueGooner #515 üzenetére

    Ne haragudj, de ez baromira messzire áll a valóságtól. Ma volt időm játszani, sikerült div7-ig leesnem, annyira csalt úgy mond a játék.

    Az, hogy possession taktikában lehetetlen eredményesen játszani röhejes. Az, hogy nem reagál a játék a gomb lenyomásokra szintén direkt.

    Az, hogy a 97-es kék nyilas Romarióval nem tudok több helyzetből egy noname kapusnak betalálni 16-17 méterről szabadon, sem valóságos, messze áll a szimulációtól úgy vélem.

    Redditen is többen panaszkodnak, mennyire csal div2-ben már a játék.

    Most, hogy átálltam quick counterre valamennyivel javult a helyzet, érdekes mód labdaszerzésem is több lett. Valamiért most ez a meta úgy látom...

    Az a legjobb mikor a védők hátrafordulnak a helyzeteknél, meg össze vissza rohangálnak, a ping-pong effektust meg sem említem.

    Amikor a rendszer tolja a szekered és nyersz valóban egy rohadt élvezetes játék és királynak érzed magad. De amikor érthetetlen körülmények között kapok ki, hülyébbnél hülyébb gólokkal nem érzem semmivel sem jobbnak a fifánál.

    Ja és elfelejtettem a büntetőket a felsorolásból. Az még az a kategória amitől felrobbanok. Mikre fúj a játék. Sokszor hozzá se ér a másikhoz, vagy véletlen ráesik és már szabálytalanságnak érzékeli a játék.

    Ám mindezek mellett lehet én vagyok a béna és nem tudok játszani. Tudom, hogy semmit nem jelent, hogy pes6 óta tolom, de amikor régebben teljesen játszható volt és nem érzékeltem a kick-off védőkkel hosszú indításon kívül más csalást, ez most nekem néha túl sok.

    Sokáig azt gondoltam, biztos velem van a probléma, miért kritizálom. Erre több helyen is olvasom ugyanazokat a reakciókat, észrevételeket.

    Vagy lehet kellene egy edzőtárs, aki hót profi ebben a játékban és rávilágít a hibáimra. :D

    Az üzenetem végére meg mindenképp meg akartam jegyezni azt is, mikor valóban sokkal jobb játékosok is panaszkodnak, akik div1-ben vannak állandóan. Meg ott van a Bruno Fernandes kupa, ahol a gyereknek végig laggolt a második döntő meccsén a játék, na meg idétlen gólokat is kapott.

Új hozzászólás Aktív témák