Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    senior tag

    válasz Edgar2621 #535 üzenetére

    Én nyomom folyamatosan a játékot, és a fórumra is naponta rápillantok, de semmi aktivitás az igaz. :D Pedig azért taktikáról lehetne beszélgetni bőven, 1-1 játékos kicserélése önmagában tudja borítani a megszokott játékot.

    A játékmenet nekem nagyon tetszik. Nyilván vannak hibái, melyik játéknak nincsenek?… De a tempó, a mozdulatok, a játék irányíthatósága szerintem frissítésről-frissítésre jobb. Már várom a csütörtököt, hogyan és milyen irányba fog változni, remélhetőleg tovább javulni.

    Teljesen jó ez a játék, Eventeken kívül lehet tolni az eFootball Ligát. Igazából az se hiányzik, hogy befejezhetetlen event sorozatok legyenek, aminek sosem ér az ember a végére, csak ha fel sem áll a gép elől. :)

    Egy Co-op jól jönne, egy Crossplay és Crossprogress támogatás. Ezenkívül lassan várnám a grafikai fejlesztéseket, és az időjárás/napszak is lehetne változatosabb. Jöhetnének a taktikai fejlesztések is, hogy mélyebben személyre lehessen szabni a csapat játékát. Lassan itt lenne az ilyen irányú tartalmi frissítések ideje. De valahol még mindig futnak maguk után, mert tuti nem ott tartanak ahol tartani szeretnének. Én nem féltem a játék jövőjét. Messze élvezetesebb focit lehet játszani mint a Fifába.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák