Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    senior tag

    válasz BaJaZo #548 üzenetére

    Rendben, akkor ezt még megmagyarázom, hogy ne mindenbe a lehető legrosszabbat lássátok bele. Attól, hogy valaminek vannak hibái, még nem feltétlen rossz. De kifejtem...

    Azt mondtam, hogy ezer sebből vérzett, ma már "csak" száz sebből vérzik. Mert igen, vannak hibái. De mik ezek? Mert hibák alatt egészen biztosan mást értek Én, és mást értesz Te, mivel Neked teljesen mások az elvárásaid a játéktól. Én hibának élem meg, hogy nincs Crossplay támogatás. Hibának élem meg, hogy nincs Master League, és hogy PC-s mentésem nem tudom átvinni Mobilra. Számomra ezek hibák, hiányosságok. Igen, vannak játékmeneti gondok is, amiket feljebb említettem (de az is lehet, hogy csak a kontrollerem driftel). Az érezhető gyorsulást pedig kb. 10 Legendás nehézségű AI ellen vívott meccs után írtam. Ezt továbbra is tartom, ezen a szinten brutális presszinget tol az AI, és baromi nehéz megtartani a labdát. Viszont Online egész más a helyzet. A gyorsulás kevésbé érezhető, viszont alacsonyabb reakcióidőt igényel a játék, mivel az amúgy felgyorsult tempó mellé sokkal gyorsabb labdakezelés és passz sebesség is párosul, ami kiegyenlíti egymást, ha ügyesen játszik az ember... Meg kell szokni? Meg. Hiba? Nem.

    A grafikai megjegyzésed meg... Mintha szándékosan nem értenéd mit akarok mondani. Kifejezetten a grafikával nincs gondom. Lehetne szebb (lesz is (UE5)), de egyeltalán nem ocsmány... Eső, hó, köd, mind dobna rajta, de nem vágok eret hogy nincs. Megmondtam... Ez a játék folyamatosan fejlődik, a Konami tempója nem egetverő ez tény, de kb 2 havonta jön egy verziófrissítés ami (számomra) eddig mindig javított az élményen.

    Nem kell megsértődni senkinek. Nyugodtan szidjátok a játékot, nem a gyermekem hogy mindenáron kiálljak mellette. Nekem tetszik, Nektek nem, ez egy normális dolog, egyszerűen csak sok dolgot amit írtok, Én nem tapasztalok. Nem belemagyarázom... Tényleg nem tapasztalok, max nagyon ritkán, de messze nem minden meccsen.

    A háborgók többsége (nem csak itt, Redditen, Twitteren, stb...) nem képesek elfogadni, hogy vannak akiknek bejön ez a game. De Én (Mi), megelégszünk azzal, hogy fejlesztik a játékot folyamatosan, és ha nem tetszik nem kell 1 évet várni az új részre, hanem elég 1-2 hónapot várni a változásokra.

    A jókívánságot pedig köszönöm, meglesz! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák