Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    senior tag

    válasz Zoolee1976 #571 üzenetére

    Hát pont ezt mondom, hogy a playerek nagy része olyan mint Te, hogy folyamatosan elégedetlenkednek olyan dolgokon is, amiket sokszor beleképzelnek, illetve a saját tudatlanságuknak köszönhető.

    Nem, nincs meta csapat. Én Arsenal szurkoló vagyok, az Arsenal játékosokat keresem és várom folyamatosan. De Berkampot, Vieirat vagy Rosickyt eddig EGYSZER volt lehetőségem megszerezni. Még is, piszok jó játékosok.

    Itt nem arról van szó, hogy nem látom a problémákat, nem arról van szó hogy tökéletesnek látom a játékot, mert messze nem. Nagyon sok hibája, hiányossága van. Ahogy lesz jobb focis játék a piacon mint az eFootball, azt fogom játszani. Addig viszont vagy elfogadom a hiányosságait, vagy hisztizek a redditen.

    Az egyetlen dolog ami nagyon felszokott cseszni, az a játékmenet fordulása. A totális dominancia után a totális védekezés. Na az elmúlt pár napban ilyenkor kapcsolom be a LBC taktikát, és 10 emberrel védekezek mint állat.

    Az meg hogy nem vagy hajlandó időt feccölni a csapatodba hogy jobb legyen.. Erre nem tudok mit mondani. Erről szólnak a játékok, a foci meg aztán pláne… A fejlődésről…

    De sok mindenben egyetértek Veled. A játékmódok igazán jöhetnének, és nem fejlődik kellő gyorsasággal a játék. Ez tény. De irreális, kitalált vagy éppen beleképzelt dolgokról annyira kár vitázni meg hisztizni, csak a saját idődet pazarolod. Hiába sírnak redditen, ha ugyan úgy játszanak Vele. A KONAMI akkor fogja felkapni csak a fejét, ha az aki elégedetlen, az tényleg le is teszi a kontrollert. De nem teszik le, mert amúgy elvannak Vele, csak zsinórban a 3. vereség után duzzadó erekkel verik a klaviatúrát a redditen. Aztán másnap ugyanúgy leül tolni az eventet az 50 coinért. :)

    Szóval neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy hagyd a fenébe. Vagy ha tényleg ennyire régi motoros vagy, akkor biztosan a birtokodban van a PES21, miért nem Karrierezel?

Új hozzászólás Aktív témák