Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz ROBREGGAE #622 üzenetére

    Szoktál venni coint? Az a gyanúm, hogy lehet csak azoknál csinálja akik akik nem költenek. Én nem adtam nekik egy büdös vasat se eddig és nem is fogok.

    #621 BaJaZo:

    Nem mondom, hogy kizárt, hogy bug, de nagyon nagyon valószínűtlen.

    Milyen bug az, amelyiktől csak akkor omlik össze a játék, ha éppen megcsinálnád a kihívást idő előtt. Ha 0 pontom van vagy csak egy x-em akkor sose dob ki. Ja és úgy kb 10 meccs után abbahagyja. Milyen hiba az amelyik 10 meccs után magától megjavul, aztán a következő kihívásnál megint előjön? Nagyon úgy néz ki, mintha beállítottak volna egy limitet, hogy mennyi meccset kell minimum lejátszani ahhoz, hogy megszerezhesd a jutalmat. Logikusnak látszik, mivel miután megvan a jutalom úgy dobják el maguktól játékot a userek mint a szaros botot, és emiatt a vége felé sokszor nincs ellenfél.

    Nem én vagyok az egyetlen akinél ez jelentkezik [link] , redditen van rá elvileg fix is, de megcsináltam és nálam nem hozott javulást. Mondjuk nálam korrupt filet nem talált az újraellenőrzés, de volt 6 file amihez nem tudott hozzáférni, emiatt újra letöltötte és újrainstallálta a steam az egész játékot.

Új hozzászólás Aktív témák