Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz TrueGooner #899 üzenetére

    Hát egész az utóbbi hétig ebből a fajta agentből eddig csak 3*-ot adott pedig az összeset kinyotottam. Ami változott, hogy úgy kb 2 hete betelt az 500 férőhely a keretben így el kell küldenem néhány játékost mielőtt igazolok, hogy legyen üres slot. Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, vagy tényleg csak véletlen, de mikor epicet dobott előtte mindig elküldtem néhány játékost a keretből.

    Most játszottam pár meccset, szerintem már az eFootball24-es változtatások futnak a jelenlegi a builden is. Érezhetően lassabb egy sebességi fokozattal a játékmentet, és picit gyengébb a védelem. A középkezdésből gól exploit újra működik, minden meccsemen kaptam nem is egyet, visszapasszolják a középpályára és a kimozduló belső védő helyére beindítanak a kezdőkör mögül. Másik variáció az, hogy az egyik támadóközéppályásnak adják és az indítja a belső védő helyén a csatárt, az meg lepasszolja az érkező szélsőnek. Mivel visszavettek a védekezésből beletelik egy kis időbe mire kezdőrúgáskor felveszik a védők az embereket és lezárják a területet, ezt használják ki. Eddig ez nem volt, de régről ismert és nagyon gyorsan le is reagálták a userek.

    [link]

    [link]
    A script továbbra is erős. Az első 20 percben csak kaptam a gólokat úgy, hogy esélyem se volt levédekezni, ha arról volt szó a gép a saját játékosommal segített rá az ellenfél támadására, hogy gól legyen. Az egyik meccset még így is sikerült megfordítani, de a másikon esélyem se volt, hiába voltam jobb.



    Ne legyen igazam, de szerintem csak frissíteni fogják a csapatokat meg a kezelőfelületet, a játékmechanikában sok változtatás nem lesz, így ez gyakorlatilag egy season update megint.

    Ha ez ilyen lesz akkor lehet inkább fifázok, pedig ahhoz egyáltalán nem értek. Most nézegettem youtubeon a játékmenetet, amikor a védők a labdást támadják az sokkal realisztikusabb, igaz amikor kontakt van akkor már nem, az a pes-ben jobb. Na meg a futás animáció, az valami nevetséges a fifában. Teljesen úgy néz ki, mintha robotok futnának. Viszont scriptet nem láttam, igaz lehet mert offline meccsek voltak. Viszont ha nincs script meg a védők nem tudják sprintben elvenni a labdát akkor már jobb mint a PES.

Új hozzászólás Aktív témák