Új hozzászólás Aktív témák

  • BOBAKILL

    őstag

    A From nem véletlenül taláta ki a spiriteket. Ahogy írtátok is ez azért történt hogy megnyissa a kaput azok felé akiknek eddig ugyan tetszett a DS széria de a nehézsége miatt nem játszottak vele. Nekem is több ilyen ismerősöm van. Úgy gondolom bejött a From féle easy mód rendszer ez az eladásokon is látszik. Én meglepődtem az open world-ön is, nagyszerűen megoldották. Az más kérdés hogy kinek mennyire jött be a játék hossza vagy a világ felépítése, stb.stb.
    A harcrendszere szerintem kifogástalan, a szokásos from hitbox az még mindig megvan bár mintha finomítottak volna rajta.. Az AOW-okkal gyakorlatilag annyiféle variációt lehet összehozni hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.
    Kár azon vitázni hogy kell-e a mimic vagy sem. Ha úgy tetszik az egy easy mode kapcsoló. Itt nem átkapcsolod a menüben hanem megszerzed és használod. Az is jó ötlet volt hogy nem mindenhol lehet azért használni.
    Aki DS élményre vágyik mint én az meg nem használ spiriteket. Ennyire egyszerű.
    Én nagyon élveztem a játékot, tetszik az egész; a story is és a karakterek is, bossok is.
    A végére valamiért belefáradtam és a főboss egy nagy csalódás volt nekem. Marha nagy csalódás. Alaposan rányomta a bélyegét a főcímnél a hangulatomra. Visszagondolva egy hatalmas bár kissé hosszú de élvezetes utazás volt az elden ring. FÁrasztó volt a sok ugyanolyan miniboss, a végén meg az a takonylény az egyszerűen nevetséges volt. Story szempontjából értem hogy miért volt így, de jobb lett volna egy Marika+Radagon bosspáros a végén. Azt élveztem volna, és szerintem beleillett volna valahogy a storyba is.
    Nálam itt hasalt el az Elden. Ha olyan élményt adott volna a végén mint a DS3 akkor egy rossz szavam nem lenne.

    Nekem sem feltétlenül tetszik a spiritek használata én jobban korlátoztam volna. Pl. csak főbossoknál és nem lennének ilyen erősek sem. Mondjuk a játék elején engem inkább zavart a spirit mert állandóan elakadtam benne Margitnál. :D

    Régóta terveztem hogy írok pár sort ide a játékról, de csak most sikerült. :D

Új hozzászólás Aktív témák