Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    Na jó, én most tartok ott, hogy feladom... Visszamentem a barlangba, ahová a láda teleportált el, gondoltam megnézem, hogy mi az ottani boss... Na most ez a Fallingstar Beast mégis mi a búvalb@szott k***aúristen akar lenni?! De most komolyan, ezzel mi a sz@rt kellene csinálni? Már lassan két órája szórakozok vele, de egyszerűen nem látom, hogy mégis mit lehetne kezdeni vele. Az idézés nem ér semmit, van, hogy mire a soult felvettem már halottak a farkasok. Bár legalább már ezzel sincs gond, van, hogy átmegyek a füstkapun és már elkap a grab. Egy kib@szott rollra nincs időm. Megütni csak mutatóban tudom, szerintem egyszer ha levittem 50% alá. Egyszerűen nem látom át a fightot, másfél óra alatt egy lépéssel sem vagyok közelebb, mint amikor először bementem hozzá.
    De legalább sikerült neki megcsinálni a legocsmányabb bossrunt eddig, máshol még egy bolhához is le van téve a kib@szott szobor, de itt másszak keresztül az egész barlangon.

    És most az utolsó 6 try-on beakad nála ugyanaz az egy move és csak fut neki a falnak és megfordul és fut és megfordul és fut és az istennek nem áll meg... Még egy ilyen rakás sz@rt :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák