Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    Tegnap az új karakterem is lecsapta Godrick-ot, most nem tudom, hogy a szintem miatt vagy csak visszarázódtam a játékba (utóbbira gyanakszom), de szegény valami nevetségesen könnyű volt. Kétszer tudott megütni, de mind a kettőt én néztem be meg a forgószeles támadást mikor indította az sebzett be vagy kétszer. Idézés nélkül, elsőre...
    A crucible nyavalyással többet szenvedtem előtte, erősen fontolgatom, hogy megtanulok pajzsozni és azzal fogom leverni ha még eggyel találkozok.
    Viszont találtam még egy éjszakai madarat az akadémia környékén amit a térképem sem jelölt, elsőre megölt, másodjára meg beakadt a levegőben és meghalt magától :C Csak gratulálni tudok neki.

    Azért találok bőven új dolgokat, a mocsár alján belefutottam egy barlangba, ahol egy újabb Bloodhound volt a boss és a másik oldalon a trailerben látott lány egy farkast simogatott-> megoldódott egy questem. Ha jól tippelem a trailer alapján ez ráadásul valamelyik endinghez is kelleni fog.
    Plusz találkoztam Patchessel itt is és ő elmondja előre a vasszüzet, ami elteleportál az akadémiáról. :Y Csak most már ügyesebb leszek és nem egy csomó rúnával megyek át :U
    Kíváncsi vagyok mikbe fogok még belefutni, amit legutóbb elnéztem.

Új hozzászólás Aktív témák