Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    válasz Bad Pritt #936 üzenetére

    Mi volt bugos nála?

    Elsőre nem túl sok flaskával sikerült bemenni hozzá és az se esett le mit is kell csinálni P1-ben, szóval nem lett meg first try. Aztán a következő 3-4 try-nál mire elkezdődött a P2 és visszakaptam az irányítást már meg is haltam. Olyan volt, mintha a videó alatt elkezdett volna castolni. A végén mint a bolond nyomkodtam az escape-et és pont volt egy tizedmásodpercem kigurulni a sugarat.

    Ez amúgy eddig is minden bossra igaz volt,

    Igen, de ha nem farmoltál direkt, hanem mentél a sztorival akkor minden nagyjából megfelelő kihívást adott. Ha nem kerülöm direkt Radahn-t, hanem megyek a saját fejem után akkor is meglett volna rá az esély, hogy felmegyek a lifttel és elkeveredek mindenfelé, mielőtt egyáltalán eszembe jutna, hogy visszamenjek Caelid irányába. Főleg, mert az előző kari is a helyi bosskaputól fordult csak vissza.

    képzelem, hogy egy szandálos-kardozós karakter mit kezdene a helyzettel.

    Nekem is csinált ilyet, ilyenkor azt lehet kezdeni melee karakterrel, hogy messzebb mész tőle, az ellenfél despawnol és visszakerül a helyére, de a HP amit levertél az nem jön vissza. Bár a mocsári sárkány hasonló helyzetben simán meghalt nálam. Azt szerintem írtam is :D

    SpazzMaticus: Igen, ezért mondtam, hogy ha nem várom ennyire akkor biztos engedékenyebben állnék hozzá. Én arra számítottam, hogy egy nyílt világú DS3-at kapok, ami olyan, mint az, csak több és jobb. De ez inkább nyílt világú DS2 és azt nem szerettem :(
    az ellenfelek hihetetlenül változatosak és fantáziadúsak
    Az első 10 órában :D Jó, ez persze túlzás és futok még bele meglepő dolgokba én is, de ma kicsit kiégtem amikor sorban futottam bele ugyanazokba a bossokba.

    [ Szerkesztve ]

  • Shadowguard

    senior tag

    válasz Bad Pritt #936 üzenetére

    Pisti, te vagy az?

    Reggel ezt dobta fel a twitter, hát nah :D Ismerős az érzés nekem is.

    Hajnalban a gargoyle-ok után sikerült eljutnom a mocsárba, mert mérgező mocsár kell egy From játékba. Én kis naív még örültem, hogy a fenti mocsarat ki lehet kerülni, mert lovon nem mérgez. Itt nincs ló. Viszont van egy boss a mocsár közepén. És olyan márpedig nincs, hogy egy boss nem hal meg :D Bár azt még nem tudtam eldönteni így (másfél óra) alvás után sem, hogy mit szóljak ahhoz, hogy egy ilyen nyavalyással ilyen kis platformokon kell küzdeni. Végülis ötletes, hogy limitált a hely.
    Remélem valami szórakoztató boss jön ezek után. :U

Új hozzászólás Aktív témák