Új hozzászólás Aktív témák

  • ElektronetZ

    tag

    A tegnapi nap folyamán valóban sikerült néhány területen rendezni a kapacitásokat, és új RF beállításokat vagy szegmentációt végrehajtani. Örülünk, hogy érezhető lett a változás, és köszönjük a visszajelzést, ez megintcsak nagyon értékes információ!
    Van olyan terület, ahol plusz RF csatornák kerültek a hálózatba, és vannak ahol a meglévők szerepét finomhangoltuk a helyzetnek megfelelően (DOCSIS primary vagy secondary DS channel), hogy a kapacitás növekedjen.

    Sajnos az optikai építések ütemezésével kapcsolatban tényleg nincs további érdemleges információ.

    Nagyon köszönjük, hogy aggódnak a Telekom, és cégünk viszonya miatt, egyben ez egy meglepő dolog is. Cégünk évek során a Telekomon kívül több más szolgáltatóval is kapcsolatban volt, és vásárolt, bérelt szolgáltatásokat. Ez egy piac, ahol a szolgáltatók ugyanúgy versengenek az ügyfelekért, mint ahogyan mi is tesszük az Önök irányában. A trend a bérelt vonalak piacán is ugyanaz, mint a lakossági területen: egyre olcsóbb, és/vagy nagyobb kapacitású vonalak. Nehéz lenne elképzelni, ahogy a Telekom a saját üzletét elrontva bármilyen meglepő lépést tesz, hiszen ott van minden területen több másik nagy szolgáltató, akivel partnerségi viszonyt lehet építeni, és ezek folyamatban is vannak. A versengés a lakosság szinten pedig természetes, nemcsak a UPC, és a Telekom, de más szolgáltatókkal is versenyben vagyunk folyamatosan, és ez így is lesz. Ezért van, hogy Magyarországon nagyon jó ár/érték arányú lakossági csomagok elérhetőek, összehasonlítva Európa más területeivel.

    A korlátra visszatérve: az észrevételt köszönjük, és ahogy már írtam is, figyelembe fogjuk venni a következő csomagváltoztatás alkalmával. Arról is szó volt, hogy havi szinten 1-2 végponton kívül senki sem éri el a korlátot, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek nagyon kevés százalékát érinti ez a beállítás, és nem is kapunk ilyen jellegű visszajelzéseket. Amennyiben Önöket érinti, kiváncsiak vagyunk a részletekre, mert azok is fontosak a csomagok kialakításához.

Új hozzászólás Aktív témák