Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Azért jó lenne, ha lassan stabilizálódna a szerver, és nem lenne egy kellemes negyed óra, amíg betöltődik a bulletin board, vagy a system map. Amúgy a küldik elég zsírosak lettek, egy rakás 800-880k-s gyomirtós küldetéssel találkoztam már(igaz, ezeknél általában feltétel az Elite combat rank), viszont azt vettem észre, hogy az 1.3 óta ki-kiszedegetnek a Cobrás, vagy Viperes kis gyökerek(persze ez lehet véletlen is, de lehet, hogy már a helyi hadurak hatása, nemtom). Apropó, most először futottam össze egy Courierrel, hát elég karcsú(no nem a formája, hanem a képességei). Mondjuk mindig közel kell maradni hozzá, mert a kondával nemhogy egy Couriert, de egy mozgássérült éti csigát is csak akkor tudok utolérni, ha előtte eldugom a mankóját.
    De ez a power play, hát ehhez nem ártana egy-két szemeszter Oxfordban. :U :F :U Egy rakás olyan kifejezés van benne, amiről kb annyi fogalmam van, mint a "biztonságos közlekedés aszteroidamezőn" című témakörről.Ráadásul a legtöbb figura már csak úgy pofára is tenyérbemászó. Némelyik olyan sunyi kis ge...khmmm...izé....akarom mondani olyan sunyi kis örökítő anyag, némelyik meg az az igazi gátlástalan, törtető erkölcsi nihil, és már a tekintetéből árad a totális kíméletlenség, némelyik meg csak egyszerűen egy valódi kőbunkó, és akkor még a lófejéről külön meg sem emlékeztem. Tudom, nem az arcuk a lényeges, de egyenlőre kb ennyit értek az egészből, úgyhogy én még egy ideig hagyom ülepedni a témát, aztán majd meglátjuk.
    Persze ha valaki pallérozottabb a kérdésben, akkor bátran ömlesztheti a tudását a fórumra, esetleg össze lehetne dobni egy gyors értelmező kéziszótárat az alapfogalmakról, kifejezésekről(olvasni már megtanultam....hát...hellyel-közzel......kettes alára......szótagolva.........jól van na, hazudtam, de valaki majd csak felolvassa nekem) :K

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák