Új hozzászólás Aktív témák

  • feldeci

    tag

    válasz Necc #13047 üzenetére

    Nyolc oldalt tudnék írni a trade route keresésről, de röviden: egyrészt loop route-ot érdemes keresni, azaz optimális esetben veszel valamit A-n amiből high supply van, elviszed B-re ahol high demand, eladod, ott veszel valami mást amiből ott van high supply és A-n high demand, visszamész, eladod. És ingázol a két állomás között és nézed, ahogy gyarapodik a bankszámlád.

    Kezdésnek ajánlom az ETT-t vagy az EDDB-t, kitapasztalod. Most ami jó az az Imperial Slaves egyik irány, valami metal (Gold / Palladium / Berillium) vagy Superconductors vagy Progenitor Cells másik irány. Az Imperial Slaves nem mindenhol legális, erre figyelj oda (persze van, ahol az, én is olyan route-ot járok).

    A Cr/h úgy jön ki hogy mennyi a hasznod, a cargod és mennyi idő egy oda-vissza kör. Azaz ha például az imp slave irányon húzol 2300-at, a visszirányon 1300-at például az 3600 Cr/t, ebből megcsinálsz 5,5 kört mondjuk egy óra alatt és 236 a cargod akkor az 3600*236*5,5 azaz ~4,7m Cr óránként. 3000-es route-ot könnyű, 3500-at közepes, 4000-es routeot nehéz találni.

    Galaxy map elő, rendszerek beírkál trading tool-ba kezdésként, keress valami jót és nyomd, aztán kitanulod az ipart.

    Sok sikert!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák