Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz zolee0307 #12035 üzenetére

    Válaszoltak előttem stimmel a kb 100-110 millió és az még az alja, 200 -ba fáj a fullos(most kedvezményekkel nem tudom a pontos összeget, én bányász/csempész hajót raktam össze most az olcsóbb :)

    Outfit közben vigyázzatok,ha olyan üzenetet kaptok,hogy cannot connect server,a modulok árai visszaugranak teljesre! Bhritzamenonál 2x is belefutottam ebbe.
    Ha pedig saját modult cserélne valaki ugyanolyanra csak kedvezményes árúra,kb 6 percre ki kell logolni és eltűnik a buyback opció és megjelenik az kedvezményes,ha van belőle raktáron.

    EA: It's in the crate!

  • kozi71

    senior tag

    válasz zolee0307 #12035 üzenetére

    Én is beáldoztam egy Clippert-t, meg egy Vulture-t, mindkettő volt húzva rendesen, egy python-ért.
    Ahogy mondják, 100 alatt nem igazán éri meg, ha harcolni szeretnél.Nekem így beszámítva volt 70-75 körül a pénz ami benne van. Előtte leszereltem mindkét masinát.
    20%-al olcsóbban vettem.
    Ha nem harcra használod akkor megéri, kicsivel nagyobb raktér. Le lehet szállni vele outpostokon is.
    Ami így még nem igazán jó az a thruster, illetve a power plan. Az utóbbi piszok drága, még akkor is ha jó bele a A6 féle is (16 milkó). Fegyvert ugyan tudtam bele venni, de mivel kevés volt hozzá az energia le kellett szerelnem valami baráti árasabb pulse félére, a beam helyett. Csempészetre és , kereskedésre jól működik.
    Viszont ha valaki mögéd kerül , és még van két társa is akkor lécelni kell, mert nagyon lomhán fordul még assist off-nál is.Szóval most gyűjtök A6-ra és utána már kicsit könnyebb lesz tuningolni.
    Ettől függettlenül csak ajánlani tudom, nagyon bejövős masina. Remélem sikerül hamar combosítanom.

    [ Szerkesztve ]

    high tech, low life

Új hozzászólás Aktív témák