Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz duvi #32031 üzenetére

    Szerintem azért, mert itt sokan azt vártuk, hogy a több száz óra grindolás után, majd jobb lesz. És részben úgy is lett, mert jó érzés valahol, hogy meg lett az áhított cucc, amiért annyit grindoltál de bennem mégis maradt egyfajta hiány érzet még ezek után. Azért mert ez nem érdemi gameplay a szememben. Ez csak gyüjtögetés és értelmetlen baromságok halmaza (pl az egyes engineerek elvárásai, Lavian brandy és társai...). A Frontier több száz óra + játékidőt hozott be az Engineer -ekkel igen, de ennek a túlnyomó része grindolás, semmi más. Ez nem igazi új tartalom. És ha játékban akartál maradni még PVE szinten is, rá voltál kényszerítve, hogy játszd végig az Engineer -eket és upgradelj, upgradelj, upgradelj. Ellenkező esetben pl. egy CZ -ben 2 perc alatt szarrá lövik pl. a hiper szuper de Engineer fejlesztés nélküli Condádat. Na ezért öltünk belle töb szát órát és maradt keserű szájíz bennünk.

    [ Szerkesztve ]

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

  • brd

    nagyúr

    válasz duvi #32031 üzenetére

    Szerencsére nem csak exclusive 3D-ben lehet használni (fut ablakban), így a rettenetesen unalmas részeket össze lehet kötni más tevékenységgel, én pl. filmet (sorozatot) nézek, vagy Hearthstone-ozok közben.
    A nem unalmas részekért pedig még mindig megéri az unalmat bevállalni. Akárhogy nézem, jelenleg ez az egyetlen, mai technikával készült űrszimulátor. A furcsa kötöttségei ellenére jól ki van dolgozva pl. a fizikája, én kifejezetten élvezek FA-OFF-ban dokkolni, harcolni, repülni (kivéve nagyobb gravitációval bíró égitestre leszállásnál, mert annyival gyengébbek a helyváltoztató thrusterek - kivéve a back - hogy másképpen nagyon nehéz, ha éppen nem lehetetlen leszállni), más játékban ilyesmit nem nagyon láttam még, ilyen grafikával. De attól még a hajam égnek áll, ha pl. arra gondolok, hogy 33xx körül nem lehet beprogramozni a fedélzeti számítógépet olyan repetitív dologra pl. hogy ismételt hiperűrugrás, közben tankolás és ha szokatlan eseménnyel találkozik, sikítson. Értem én, hogy az alkotók szerint ez így jó, csak minek szívatja az embert a játék, ha nem muszáj? Aki akar, kézzel ugrálhatna továbbra is, aki nem, az bízza az autopilotra. Vagy attól, hogy az egyik mérnöknek x db valamit kell a bubi másik feléről átvinni, de úgy, hogy egyszerre csak fixen x/y db-ot lehet vásárolni, ennek pl. mi értelme?

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák