Új hozzászólás Aktív témák

  • csuvicsuva

    őstag

    válasz cskamacska #135008 üzenetére

    Én már sikeresen elengedtem a "felesleges" gyűjtögetést. Ott van Xbox/PC Game Pass rengeteg játékkal, mégis csak az NBA-vel játszom.

    Két játéknál rezeg a léc. Az egyik a Shadow of War a kiegészítők miatt (első részben jók voltak, Game Passben pedig csak az alapverzió van), illetve a Dragon Age II Complete. Utóbbi megvan Originen, az egyetlen nagyobb DLC-vel, de Steam wallettel nyilván egyszerűbb lenne, mint külön megvenni Originre a bundle-et készpénzzel, főleg úgy, ha ez a sorozat is kap majd egy remastert.

    Ja és ott van a Quantic Dream bundle, de azt még wallettel is drágának tartom, mivel ki tudja, mikor játszanék velük.

    Vagy a Life is Strange 2, amelynek első része és előzménye életem legjobb játékélményei közé tartoznak. Ez is benne volt Game Passben, az első epizód annyira nem fogott meg, gondoltam megvárom, míg megjelenik a többi és majd akkor játszom végig, de mire eljutottam volna odáig, addigra kikerült.

    Xboxra le van töltve a "fél" Game Pass, Pc-re meg a másik fele, mégis csak NBA. D&D Dark Alliance érdekelne még, mint nagy Drizzt és barátai rajongó, de azt meg majd coopban tolnám a haverokkal.

    Nem egyszerű a játékosok élete. :N

    "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Új hozzászólás Aktív témák