Új hozzászólás Aktív témák

  • gyimger

    őstag

    válasz i2k #142234 üzenetére

    Most nézettek meg velem egy videót, amiről a Tiéd jutott eszembe (pár másodpercig a videójátékokat is megemlíti): [link]
    Az elfogadások korát éljük, az úgy vagy jó, ahogy vagy korát. Amikor senki sem ítélkezik a másik felett, mindenki azt csinál, amit akar. És igen, a kövérek sem kövérek, hanem "több szépség van rajta", meg a divat-, kozmetika- és élelmiszeripar is felkarolja a "plus size" ügyét támogatólag, akkor kik ezek a halandók, akik szerint ez nem egészséges. Az amerikai gyógyszeripar meg köszöni szépen, a kövérekből és a gyerekek nemváltásából jól elél, csak sajnos elég korán elhaláloznak, de egyiket sem árt minél hamarabb elkezdeni.
    És ha csak a szikrája is felmerülne annak, hogy basszus, talán fogynom kéne, akkor máris küldi az értesítést a tiktak ezer videóról, ami szerint a kövérség nemcsak egészséges, de szexi is. Persze a divatvilágban is feltűnnek a kövér nők, mire a többi kövér nő helyeslően bólogat, de a kövér pasik látványát ők sem szeretik, ezért sincs egy "plus size" férfi modell se :DDD Szóval a lényeg: hízni könnyű és elfogadott, fogyni nehéz és felesleges.

    "The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

Új hozzászólás Aktív témák