Új hozzászólás Aktív témák

  • Ergo_Proxy

    tag

    Tegnap este vettem meg a játékot, hirtelen elhatározás volt, nekem tetszik, hogy nem a szokásos berúgom az ajtót és szitává lövök harminc embert játék, még azt a raidet is élveztem amikor egy lövést nem adtam le, csak azon izgultam, hogy melyik fal mögött fog rám várni valaki.
    A trade rendszer könnyen érthető, hamar rá jöttem mindenre, minek után az első raidemre vittem magammal egy csomó cuccot mert azt se tudtam mit kell csinálni, aztán jól kifosztottak mikor lelőttek :D ezután már gyors átnéztem, hogy mit is kéne csinálni.
    Valahol előttem írták, hogy valahogy videókban sokkal szebbnek tűnik a játék, ezzel én is így vagyok, mondjuk nem néztem a beállításokat csak azt, hogy 1080p legyen, de nem egy BF1, sőt.
    Szerintem jelenlegi formájában tényleg csak az vegye meg akinek nem számít az a "tízenpárezer" forint, mert véleményem szerint ez a játék most még nagyon nyers, így utólag én is sokkalom azt a pénzt amit elkérnek érte.

    Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!

Új hozzászólás Aktív témák