Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #32256704

    törölt tag

    válasz spank0309 #307 üzenetére

    A komolysaga nem rossz. Teljesen tetszik a melysege, csak szamomra nincs jelenleg ertelme, hogy jatszak vele. Nincs cel benne. Azt hittem izgalmas lesz lootolni, majd kimenekulni, de nem igy lett.

    Az ellenfelektol tartani kell, nem esznelkuli rohangalas. Megkell tanulni az apro dolgokat, de nem latom azt, hogy mi ertelme annak, hogy tarkovba menjek.

    Miert lootoljak, hogy aztan megint lootoljak es talan elveszitsem azt, amit lootoltam. Megjeleneskor ugyis wipe lesz a cuccokra (elmeletileg).

    Azt hittem, hogy az izgalmi faktor majd nagy elmenyt fog adni, hogy tenyleg realisztikusabb a jatek, de sajnos nem igy lett.

    Remelem amiket irt D4M13N (majd később a hideout, a karma rendszer és a questek) pozitivan fogjak valtoztatni a jatekot, de addig szamomra ennyi volt.

    Ami viszont elfogadhatatlan jelenleg is, hogy a szerverek rengetegszer elerhetetlenek es fosok. Igen beta, de ez ezart elgondolkodtatott:

    "Escape from Tarkov beta servers are currently working with overload due to a significant influx of users. We are already taking measures to increase the capacity of servers and their number, but this will take some time.

    In connection with this we want to warn that in the near future there may be difficulties with entering the servers and a long waiting time for the game.

    We apologize for the inconvenience. Thank you for your patience and understanding."

    Nemar, hogy csak azutan kezdik el emelni a szerverek szamat, miutan raengedtek az osszes elorendelot. Latniuk kellett az elorendeloi szamokat. Aug 4-en mar reg megemelt szammal kellett volna mennie a szervereknek. Elegge sokba kerul a jatek, hogy ezt elvarhassuk egy betatol is.

    Azzal megtudok baratkozni, hogy osszeomlik a jatek es sok hiba van, de hogy azert ne lehessen jatszani, mert nem inditottak eleg szervert...az nonszensz.

    Bizom benne, hogy megjeleneskor pozitivan fogok csalodni a jatekban, mert maga az alap realisztikus otlet tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák