Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz hobizoli #109768 üzenetére

    Kérdés valójában mi miatt áll 2-3 éve, mert ugye a hárombetűs gyárban is azt ígérte a tulajdonos szeptemberben, hogy év végéig be lehet költözni. KETTŐ nap alatt szedtük össze az elektromos tervezőt és generálkivitelezőt, első hétre már lettek volna tervek, csak nem lehetett megnézni az épületet :-) Valami távlati terv lett, aztán... Aztán pöcsöltünk, szopattak, pöcsöltünk, addig ködösítettek míg kiderült, hogy papírmunka nincs rendben, februárra lett meg a feltételes bontási engedély, hogy bármit is csináljunk. És nem, nem az volt, hogy "valamelyik év végére", hanem még idén.

    Onnantól kezdve mindenki csak teszetoszáskodott meg szórakozott mindenkivel, teljes diliház volt, amit a tulaj, a bérbeadó és az épület generálja lenyomott. Munkások továbbra is dolgoztak volna. Néha nekiálltak szorongatni, hogy ki miatt és miért nem halad, akkor mondtam én is csúnyákat. Félelmetes nagy buziskodás ment napról napra és atomra elhúzták, persze sokan nem is értették, hogy mi és miért.

    És ezt megengedték maguknak. Simán, fapofával. Alattunk lakó nem szórakozott, csak húzta a strigulákat, mert közértet nyitott volna, állt az árukészlet, amikor kimegy a divatból azt csak leértékelt kiárusításon lehet eltolni, hát na, meg Nála a presztízs is kellett, hogy Európában a 3 hasonló konkurencia közül Ő legyen az első, mert csak azt hírezik le a világban. És mókás volt mikor bemondta, hogy mennyibe kerül ha állnak az asztalosok, vagy mi pénzébe került az, hogy egy tükröt nem tudtak időben feltenni a falra, mert egyik reggel arra mentek be, hogy kibontották a falat és úgy nehéz.

    Aztán ki tudja, anyós meg anyámék környékén is akadnak olyan házak, amit szinte örökre abbahagytak, kicsit folytattak, abbahagyták, aztán egyszer csak bontás és jött valaki megépíteni.

Új hozzászólás Aktív témák