Új hozzászólás Aktív témák

  • Bujdy81

    csendes tag

    válasz Phülöp #114221 üzenetére

    Ha boldogít, leírom, mi volt szombaton velem:

    Dolgoznom kellett volna, mert eléggé el voltam maradva. Erre asszony benyögte, hogy dél magasságába be kellene mennem a városba, mert a fotós végzett a retussal és átadná a képeket ott, ahol korábban találkoztunk a műterem mellett, egy étterem parkolójában.

    Mindezt egy olyan napon, amikor asszony eleve a városban volt a kölykökkel, csak anyósnál kajáltak elvileg.

    Namost az agyam leakadt, hogy 2022-ben miért nem lehet Google Drive-on, vagy bárhogy máshogy átadni a képeket, minek odamenni, ráadásul ők eleve a városban vannak.

    Erre asszony rámtelefonált fél 12-kor, hogy hideg van, öltözzek fel rendesen. Mondjuk ennek volt értelme, mert így húztam egy farmert és nem rövidgatyába mentem (utálok izzadni, 5 fokban simán járok rövidnadrág+pulóver szettben).

    Odaérek a megbeszélt helyre, persze parkolóhely nincsen egy darab sem, mert az étterem parkolójában miért lenne délben hely?

    Erre kiderül, hogy ott az egész család, mert nekem szerdán volt a születésnapom (41.) és a 39. és a 40. is elmaradt a covid miatt! :D

    Szóval jól beszívattak, de nagyon örültem! :) Kaptam könyv utalványt, Decathlonos utalványt és egy 5 alkalmas bérletet egy nagyon jó dobtanárhoz magánórára! :R

Új hozzászólás Aktív témák