Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz npera #118112 üzenetére

    Hatástalanítást mi a raktárban csináltuk, meg elméletben úgy semmisült volna meg, hogy vitte magával az ellent is :C De ilyesmit hókusz csinált igaziból, én csak kibickedtem mindenfelé.

    Nagyon kamunak néz ki. Esetleg ultra mázlija volt, meg gazdaságosabb lelökni az alvázról és a teher még használható. Persze ki tudja mi járt a fejében.

    Nem kiszámítható és veszélyes. Lehet szórakozni, hogy nagyon megrakják C4el és esetleg felrobbantják, de ha elindul valamelyik fokozat, akkor bármerre repülhet. Itt legalább kettő volt a vason, az vízszintesen is repül pár 100 métert meg a csávónál látszik némi repeszhatás, az erősen olyan vagy olyanabb. Repülő mellett ha 100-200 méterrel pukkan el akkor is szétkapja. Sokan nem is tudják, hogy nem kell telibeverni a célt, de persze az hatásosabb.

    Az alap üzemanyaga egyszerű lövéstől el sem indul. Rendes gyújtási fokozatai vannak, ebben egyben van és megy míg viszi. Amikkel mi rohangáltunk ott is többféle, én a külön üzemanyag+oxidálószeresből már kimaradtam ()jobb is) sima szilárd+folyékony, meg utánégető. Robbanótöltetnek van benne 80-100 kilogramm, ami önmagában oda bír baszni nem kicsit, többit Wikipédián ki kellene lesni, hogy hány kilogramm nitrocellulóz van benne, de nem kevés az ha elindul akkor nem ilyen kicsi történet. Közvetlen láng kell, azt fényjjelzős lőszer megoldja, nem ezzel van a baj.

    Nézd meg ezt a 2 centis darabot és akkor ebből mire képes pár 100 kiló, főleg bedobozolva:

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák