Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz qnadam #119567 üzenetére

    Hétfőn hívom az ingatlanost, hogy indul a folyamat. Utána jön majd a szerződés. Ha azt nem hajlandó aláírni, akkor ott vagyunk, ahol a part szakad.

    A szerződés úgy fog kinézni, hogy a tulajdoni hányadok szerint 3 külön számlára megy a pénzt. Öcsén 3/8, anyám 2/8, én 3/8 rész. Akkor rögtön nem lehet okoskodni, hogy ő majd választ valamit, mert nem lehet.

    Én nem akarom direkt szopatni, csak meg akarom oldani, hogy legyen egy viszonylag gondmentes öregkora, ne minket szopasson a feleslegesen nagy és totál lefingott családi ház megtartásával (egyikünk sem akar ott élni soha többet). Ennyit képtelen 8 éve megérteni, de most persze feltámadt benne a harci szellem, hogy a gonosz feleségemtől meg akarja védeni a családi vagyont...

    A dolog furcsa fintora, hogy még a 6-éves fiam is megértette, hogy "fehérhaj" nem szereti a feleségemet és sokat veszekedik vele. Most gyakorlatilag minden lehetséges alkalommal kötözködött és kellemetlenkedett a feleségemmel annak ellenére, hogy igazából asszony próbálta megszervezni neki a horvát(h) utat a 70. születésnapjára.

Új hozzászólás Aktív témák