Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Phülöp #120999 üzenetére

    Agyrém :) Én magamtól olyan 7-8 körül szoktam kikászálódni az ágyból, de ez van felülcsapva azzal, hogy valamikor 1-4között átjön a nagyobbik, hogy aludjak vele, mert fél valamitől, aztán a kisebbik szokott 6-7között kelteni és mivel jellemzően 11után fekszem le, vagy néha 12-1között, akkor azért ezek nem esnek jól.
    Van, hogy lemegyek velük, kapnak az arcukba reggelit, meg rajzfilmet és félálomban elvagyok a szőnyegen/fotelban, csak 5-10percenként kelek fel a sírásra/verekedésre, amit megunok olyan 8ig, aztán 8 és 8:30között szokott lejönni asszony attól függen, hogy a kicsi hányszor keltette fel (rövidülnek az esetek). Aztán van, hogy leoltom, hogy minek alszik 9ig, engem már várnak a meetingek, akkor beközli, hogy hajnali 4óta nem bír visszaaludni, meg morgok, hogy akkor faszért nem ő jött le a gyerekekkel, mert így senki sem kipihent.

    Frissen kipihenve szerintem soha az életben nem ébredtem vagy nem emlékszem rá. Mostanában, meg hiába drágább matrac, akkoris némi hátfájással kelek fel, de jellemzően úgy dob ki az ágy, hogy már rossz érzés feküdni is. Számomra elképzelhetetlen az, hogy ébren fekszem, nekem olyankor fáj már a hátam/derakam, akármi. Szóval ez ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák