Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -NoVa- #125594 üzenetére

    Samsungtól évekig a hideg rázott, bár, márkán belül a költöztetője éppen jó volt. Abban még a Sony is futott, vagy a Xiao fiókos dolgok. Ezek még BT-n is átzavarták egymás közt, később wifin, de azért jó lenne valami egységes droidos megoldás.

    Samu is egyszer csak átvariálta, megszűnt az util és a fiók, az előző telefonon még régi verzió volt, újabbat nem kezelt, új telefonra meg csak a legfrissebb ment fel és jöhet a szopókanyalóka. Vagy kábeles és vezeték nékkülit tudott, felhős kapcsolatot nem, az újnak meg mindenképp kelett felhős fiók.

    Persze, telszámok és hasonlók ott vannak a Gnél, fotók kicsiben szintén, többivel majd szórakozom mert lassan telefon kell. Almánál azért nincs olyan, hogy az Angry birds mentéseid, beállításaid visszarakja, vagy a jegyzettömbödet. Van ami teljesen offline, van amihez egyenként külön fiók kell, export, mentés, upload, import, load, recover.... Blááááá. Meg sem merném számolni, de lenne 15-20 fiókom, ha csak mindegyikkel 10 percet szórakozom akkor 3 óra lenne csak ez az egész procedúra egy telefonnál? +szopószorzó.

    Persze ezt meg almás havercsaj nem akarta érteni, látott két kotvadék céges droid telefont, aztán az S2est gyorsan összehasonlította a 11es szifonnal, mert az legalább gyors. Egyszer navigáció közben nyomogatta a telefonom, de pont akkor ment el a net jött be hívás és akkor ugye eldobja a 4G-t, roaming sem volt, 2 másodpercre fennakadt a szeme. Azóta azon anyázik, hogy mert ez is lassú fos és szar, mint minden droid, bezzeg az iPhone. Nem is akarta megérteni, hogy persze, kicsit döcög, de ez új korában is egy 40ezer pénzes telefon volt, vállaltam, hogy majd ennyit tud. Sok pénzért itt is van olyan ami nem döcög.

    És senki nem bír attól elvonatkoztatni, hogy ez nem egyben alma szoftver+OS, ami "A Termék", hanem a droid lehet tákolt fos is (többnyire az) vagy rárakják egy gyenge vasra, akkor az a baj, vagy akár működhet is ahogy szeretnék, de legtöbbször nem ezzel találkozuk és egy 4 évvel ezelőtti 40-50ezres droidot nehéz lenne összemérni az 1-2 éves 300ezres szifonnal.

Új hozzászólás Aktív témák