Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Sipi- #127652 üzenetére

    Cégesben 0 olvasatlan, az "fontos".
    Saját fiókban sok100 olvasatlan, mert egy kamera minden apróságról küld értesítést, ezek normál esetben tudomásul vannak véve, fennforgás esetén meg nem az email a mérvadó, hanem a felvétel. Itt max az email értesítés időpontja releváns.
    Ezenfelül tudomásul van véve pár - jópár - webshop napi vagy heti több ajánlata, ezekbe néha belenézek. Van pár olyan, hogy az Epic Store küld számlát, mert "megvettem" a heti ingyenes játékot, már ami érdekel. Erről dob egy számlát, ami kit érdekel, 0 értékű bármilyen pénznemben.
    Az, ami igazán releváns, az "nézve van", de a napi 20-100 levél olyan, hogy jórésze hírlevél, vagy valamilyen promó, vagy közösségi portál értesítője, amit ha kell, ha nem küld. A levéláradat valamelyest szűrve van, de rendes kontrol alatt is tartom. A releváns dolgokat meghagyja a mátrix, a kevés törődést igénylőeket meg mappákba rendezi. Ami nincs klf. mappában, hanem a "bejövő üzenetek" közt "csak úgy" van, na, azok azon levelek, amikkel kell valamit kezdeni, de azt meg megoldom. Ilyen napi 3-5-10 db van, ezek közt jellemzően nincs olvasatlan. Néha még a levélszemét mappát is áttúrom, hátha oda érkezett valami. Ezt meg a Google macerálja első sorban.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák