Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -NoVa- #129884 üzenetére

    Igorr személyesen jön a szigetemre ide Mordor küldőre banyek! Pantera már duplát tol, ahogy a Rammstein is. Felkerülünk a világtérképre. Meg Fatal Error. Meg The HU. Mezerget még nem tudom hova tenni és megfejteni, hogy ámulnék a buli alatt és várnám a ráadást, vagy 10. percben már unnám az egészet. Egyszer kipróbálom.

    Sógor is felkapta a fejét, mikor mondtam, hogy a Parkban ott voltam egy fél Deftones bulin, csak fel sem fogtam mert néha mindenki 12 egy tucat.

    Lassan nézek egy naptárat, bár kár, hogy asszonyt ezek nagy részére nem tudom befogni. Amire közösen mennénk azok kiöregedtek vagy szarul csinálják és tényleg vérciki :-D

    Parkot végignéztem szeptemberig, ott semmi célirányos nincs, Barba Negra már alakulhat, de annyi pénz a világon nincs, amennyiért ott mérik a sört. Fezenre vártam valakit, de egyelőre (szerencsére) ott is csend van. Meg fotózni is kellene, abban ma összesítem a nemzetközi kreditjeimet, kérsz róla posztot? Kisebb helyeket végig kellene nézni, hátha beesik valami S8, Waka, Madam, Yellow, Robot, stb. homály halmazba. És hazai kis bandáknak kellene valami lehetőség, akik simán olyan magasra teszik a lécet, hogy egy Nova Rockon vagy Qlimaxon sem lennének megköpködve. Vizuálban és helyben azért nem olyan az egész, de 1ezres belépő meg késő estére hazaesek tömegközzel verziót nehéz műszakilag összehasonlítani egy belga fesztivállal, meg a 150 Eurós napijeggyel. Tegnap is mondtam az Ediódásoknak, hogy nem baj ha nincs több számuk, letolhatják ugyanezt még egyszer :-D

    Még akkor is menő bandák születtek, ha nekem az Auraleak még nem tudom bejön-e, de inkább nem, a produkció minősége eléggé rendben van és ezek is csak úgy kialakultak itt a semmiből.

Új hozzászólás Aktív témák