Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Grillo #133423 üzenetére

    Néha lehet szervezni, meg ilyesmi, de többség szerintem erősem túllihegi. Haver 2 kölökkel beosztja, jön fotós csavarogni amkikor tud, meg motoros találkozóra amikor tud, meg asszonyt is elzavarja a keresztszemes klubba, hogy legyen szabad estéje, oszt ha a fürdés 17 percet késik, akkor hát késett. Másoknál meg jön a kölök és család, oszt konkrétan megáll az élet.

    Én sem siettem Zetorhoz a cuccokért, mert mindig közbejön valami két éve, de ha enpera betolná az arcát egy fröccsre, akkor abból tuti kolbászfutam is lenne hirtelen. Ha csak nem akkor lépne fel idehaza a Manowar, mert akkor elcipelném oda :D B, C, D és ZS tervnek az is jó, ha kölköket kirakjuk a vizes játszótéren, mi meg 500 méteren belül keresünk makrózni- vagy enniinnivalót. Valami lesz, most a raktárral szopatom magam az szép történet.

    Fotós csoportban is vannak ilyen arcok akik 4-5 éve nem tudnak mit csinálni, azok komolyan sem gondolják, de még gyenge hobbinak sem, oszt lehet nagy a szájuk. Aztán néha nekem is van, mikor nem adja ki, akkor morgok az orrom alatt, de hát tényleg nem lehet mindent egyszerre. Kütyüs napközit is éppen azért szervezném így, hogy délelőtt lehet jönni akár kölökkel, lehetne jönni délután, estére hazaérni fürdetésre, vagy fürdetés után még reggel 3ig csapatni, mint a régi szép időkben :-P

Új hozzászólás Aktív témák