Új hozzászólás Aktív témák

  • Sipi-

    tag

    válasz A. Crowley #138166 üzenetére

    Pont ezt akarom jövő őszre megoldani én is :) Idén elhívta Apósom a kertészt, 15ezerért fújatta ki a vizet (4 kör, körönként 5 szórófej). 23 évig nem volt ilyen csinálva, aztán egyik évben eltört a szelepeknél a csatlakozó. De, hogy a fagy miatt vagy csak elöregedett, azt nem tudja senki.
    Szóval Ő az eattila képén szereplő jobb oldali "pisztolyhoz" csatlakoztatott csövet és annak a végére locsolós gyorscsatlakozót rakott. Egy másik locsolós gyorscsatlakozóra (apa-anya) meg merev csövet és azt tekerte be a szivattyű csatlakozójának a helyére. A hajlékony locsolócső (a "pisztoly"-ra) azért kell, hogy a kompresszorról egyszerűbb legyen a vízre csatlakozni, ne legyen merev az összekötés. A két cső között meg a legegyszerűbb ezzel a gyorscsatlakozóval átvinni a levegőt. A pisztolyra meg rakott gyorsszorítót, hogy ne kelljen kézzel nyomni amíg ki nem fogy a víz a rendszerből.

    Ha van a közelben kertészeti bolt, akkor a legegyszerűbb ha bemész. viszed a szivattyú (vagy csap, ami van) csonkját meg a kompresszor felőli oldalt és mondod a szakinak, hogy ezt legózzátok össze valami csatlakozókkal.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.ferfiakonyhaban.hu

Új hozzászólás Aktív témák