Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    Na akkor autos tortenet:

    Rendeltem Autodoc-tol alakatreszeket.
    Olaj, szurok, gyujtotrafok.

    Az oldalukon ott hirdetik, hogy barmilyen gond eseten 14 napon belul kuldd vissza es penzvissza.
    Okosan, Paypallal fizettem, hatha gond lesz. Ahogy az lenni szokott.

    Cucc megjott, trafok beszerelve, auto indit, be is indul, gazadasnal hibakod mind a negyre.
    Nem szart vettem, Magneti Marelli, nem fruttiert merik.

    Nosza kapcsolatba leptem az ugyfelszolgalattal, hogy akkor hova kuldjem a cuccot mert nem jo.
    Kezdodott a mellebeszeles, hogy toltsek ki kilometerfutast, meg hozzak a szerelotol nyilatkozatot, ki es beszerelesi lapot, meg hogy ez nem is 14 napon beluli elallas hanem garancialis ugyintezes mert mar be volt szerelve es majd a gyarto kicsereli vagy a gyarto terit, stb. Kitoltottem a papirt, ne mondjak, hogy akadekoskodok, aztan ujabb keresek garmadaja. De a gyarto terit cimu dumanal mar tudtam, hogy mire megy ki a jatek.

    Fogtam az egesz pakkot, egyenkent lefenykepeztem, tertivevenyesen visszakuldtem, Paypalnal nyitottam egy Dispute-ot mindenfele screenshotokkal ahol lathato volt, hogy meg a visszakuldesi cimet sem akartak megadni, hogy kicsusszak a 14 napbol (ami ugye az EU 524/2013). Azt persze volt pofajuk megnezni, hogy a cucc valoban az automhoz valo - ra is kerdeztek, hogy jo-e az auto. Vesztukre a beszereles masnapjan vizsgazott amiben ugye eleg komoly szerepet kap a kornyezetvedelmi vizsgalat, igy a gyujtas problema kizarodott.

    Kozben nonstop azt kerdezgettek, hogy akkor kezelhetik-e garancialis ugykent - en meg rendre az EU 524/2013 szabalyozasra hivatkozva teljes visszateritest kertem. Az elso napon meg felejanlottam, hogy akkor gyorsan levasarolom masra vagy meg dragabb dolgokra - ablaktorlo, kuplungtarcsa, vezermuszij mind fogyo/kopo. Gondolom, ha elfogadom garancialis ugyintezeskent, akkor raverik a gyartora es kapok 4 ugyanolyan (szart).

    Februar 25-en rendeltem, Marcius 5-en erkezett, Marcius 8-an kuldtem vissza (azt se jeleztek, hogy megkaptak), 2 napja kuldott levelet a Paypal, hogy akkor 28-an le kene zarni a dispute-ot vagy konvertaljam kovetelesse, igy az egeszet tegnap kovetelesse konvertaltam, ma jelenkezett a Paypal, hogy nyomja a refundot.

    Ugyhogy holgyeim es uraim: AutoDoc-tol semmit. Hacsak nem akartok szivni.
    Mondjuk az 5 Liter 10W60 harmincpar euroert jo volt.

    Megint egy nemet ceg (berlini cimrol jott minden) aki madarnak nezi a vevoit.

    A supportnal meg olyan nevek vannak mint Simon Baker (a mentalista), Alex Fisher, Jennifer Smith, Chris Martin, ami mind muvesznev :)

    A dolog vegulis jol zarodott, Paypal megvedett a lehuzastol.

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák