Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz -NoVa- #35444 üzenetére

    Na, Dudu, visszalinkeltem az előzőt, lehet <<mért görbét>> összehasonlítani a gyártói állítással. Összehasonlításnak itt a C16 görbéje is, a mély/alsó közép kb megegyezik. Többfelől megerősítették, hogy hibrid egybeépített DD + elektrosztatikus megoldás, így innentől a mélyek sebességéről és részletességéről nem is beszélhetünk, csak fent kezdődik a csoda, innentől nem véletlen, hogy nem kérnek érte annyit, mint a Tin P1-ért.
    Impulzusvásárlásra a technikai kiváncsisággal együtt is kevés, max ha 11.11-én 2 számjegyű dollárért szórják, és érdekel egy furán megvalósított elektrosztatikus.

    Extra lényeges háttérinfo:
    - A BGGAR csatornás fazon az mindenféle rap miatt a lassabb, de erős mélyeket szereti, oda az jó. Rap háttérbasszus/alapdob. Minden másra pont az nem, de emiatt húz a füle effelé kicsit. Figyelembe kell venni.

    Szóval az én véleményem, hogy érleld meg rendesen a P1-et meg keress egy jobban illeszkedő dugót, most is úgy szól rajta a fülemben a Lynyrd Skynyrd - Free Bird, hogy egy hangot nem változtatnék rajta. Tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák