Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Jahno #45329 üzenetére

    Azért nem mindenki rokonságában van kert vagy kertesház, ahova lehet menni. Az meg, hogy extrém helyeken is grilleztél már, az marhára nem egyenlő azzal, hogy HO közben kimész a kertbe grillezni bármikor.

    Szűk folyosó sincs mindenhol, van ahol folyosó sincs :D Most vettünk új ülőgarnitúrát, nem fért be a bejárati ajtón, a dupla teraszajtón keresztül hozták be. Ezt panelban biztos nem tudták volna bevinni. Vagy egy régi belvárosi házban, ahol a liftben vannak az a két kicsi befelé nyíló kis ajtó + rács. Az egy rémálom, ott pl a babakocsit sem tudod berakni, nemhogy egy bevásárlás után a cuccokat vagy akár 1-2gyerekkel+csomagok, kizárt, hogy beférjetek.

    Nameg, hogy ti csak aludni jártok haza az sem teljesen normális. Mi pl van, hogy napokig nem is megyünk sehova, pláne, hogy sokat dolgozom itthonról. Ha szar idő van, akkor azért, ha jó idő van, akkor persze megyünk játszótérre, de az is lehet, hogy csak a kertbe megyünk ki.

    Az meg, hogy nem szűkös, az meg relatív. Asszony is pislogott, mikor mondtam neki, hogy hát a házunk előtti térkövezett rész akkora mint a lakás amiben 3an laktak az anyjával és a hugával, meghogy a gyerekszobák egyesével akkorák, mint a panellakásukban csak nappali, ami az egyetlen szoba, amiben elférünk 4en. És azért a mi házunk sem olyan nagy, sőt!

Új hozzászólás Aktív témák