Új hozzászólás Aktív témák

  • Samott

    addikt

    Na ezert nincs tekintelye a rendornek: Autós üldözés 190-nel a 26-oson

    "Felbődül a 190 ló a motortérben, és megcsikordulnak a gumik, ahogy kilövünk, Ferenc most aztán odalép az autónak, amire szükség is van, mert a BMW-s úgy nyúlik el tőlünk, mint a rágógumi, már 190-es értéket mutat a sebességmérő. Villog az összes kék lámpa az autón, és üvölt a sziréna ... már-már úgy tűnik, hogy elveszítettük a gyorshajtót, amikor a szirmabesenyői elágazásnál utolérjük a piros lámpánál.

    Mellé húzódunk, és a rendőrök jelzik neki, hogy húzódjon le, de úgy csinál, mintha észre sem venne minket, így Attila kipattan és bekopog, megpróbálja az ajtót nyitni, de nem megy. Egy hosszú pillanatig úgy tűnik, hogy emberünk nem „adja meg magát”, de végül csak leengedi az ablakot, odaadja a papírjait, majd követi a rendőrautót a benzinkúthoz.

    Kiszállva meg sem lepődik, hogy mi a megállítás oka, bár azon elcsodálkozik kicsit, hogy 190-nel is hajtott, meg is nézi a felvételt, amellyel a nap folyamán ő az első, a többi gyorshajtó nem volt kíváncsi rá. Aztán megjegyzi, hogy a jövő héten már benne lesz a blokkoló az autóban és az ő szerencsétlensége, hogy most futottak össze, ahogy azt is, hogy az autópályán nem állt volna meg, mert ott úgysem érte volna utol a rendőrautó. Nem rendíti meg a hír, hogy a gyorshajtás és a biztonsági öv használatának mellőzése miatt magas közigazgatási bírságot szabnak ki számára. Így aztán következik a hosszadalmas papírmunka, és megírják a csekket is számára..."

    Csekk? Es a jogsi miert marad?

    (There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

Új hozzászólás Aktív témák