Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz eattila #62563 üzenetére

    Sérülés nem történt, foga sem esett ki, még a gumibot sem került elő. Ezért kellene n+1 kamera, lehet szólni, hogy ne rángatózzon mert lilul. Szóltam, ne rángatózzon meg lilul. Aztán rángatózik, bíróság, jaaaaaaj belilult. Be, az olyan., majd elmúlik. Egy csomóan ilyen után azzal kampányoltak, mikor fél óráig látszódott a bilincs helye a kezén. Azért ennyire se essünk át a ló túloldalára.

    Csaj esetében is pont jól látszik, hogy mivel nyerne Ő a bíróságon és mivel szopna be a rendőr gyakorlatban is. Törvény itt szar, mert próbálja védeni az állampolgárt, cserébe pont így még bíróságról is meg bírtak szökni vagy később kis dulakodások akadtak, mert ugye eddig szoríthatod, míg ellenszegül. No de ha elengeded és újra rugdal, akkor ki a hülye? Igaz szoríthatod tovább, ha szökésétől kell tartani. Esetleg azt mondod, hogy annyira pánikolt, ránézésre attól tartottál, hogy kárt tesz önmagában. Ezt meg a videjó is tanúsíthatja. És akkor mi legyen? Ezen a 3 soron most majd ott rágják a gittet a bíróságon. De legalább van felvétel :-)

    Itt kamera is lehetett az autóban, pár évvel ezelőtt a csaj egy kerek mondattal megúszhatta volna az egészet, persze lelke rajta, hogy mennyire hazudik vagy mit használ ki.

Új hozzászólás Aktív témák