Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz blueboi69 #89595 üzenetére

    Kis RAW DVR kontent. Eachine 7"-os FPV monitor DVR-je, sima dipól antennákkal (diversity). És beltérben nyomulás TinyHawk II-vel.

    A monitoron látható kép nem vibrál így a különféle színvilágok között, szép egyenletesen váltja a színeket a kamera a sötét és világos szobák között. A blokkosodás a Youtube tömörítés miatt van, a gyors mozgást csak nagyon magas bitrate és fps esetén lehet jól visszadni (lásd Scout 4 és PowerDVR kodekje). Ebben valami egyszerű kodek van, a kártyára lementett minőség köszönőviszonyban sincs a képernyőn láthatóval, aztán persze a Youtube mészárol rajta még egyet.

    A két disznó meghallotta, hogy zümmögök vele és feltömörültek. Ilyenkor felváltva "üldözik" ők a gépet vagy én "üldözöm" őket. A keret miatt nem tudja megsérteni őket a propeller, hacsak nem felülről szállok rájuk és ők meg belenyúlnak a kábé 40 mm-es résbe, ahol a prop pörög. Szóval minimális kockázat.

    Egy alkalommal elmértem a távolságot és "felszívtam magam" a rajzolós táblájukra. Utána pedig a gép hasán levő gumiszalag jól tapadt a parkettán és bénáztam picit, mire kihoztam a tábla krétatartó polca alól a gépet.

    A lakásban levő "rendet" nem kommentálom, a rendrakás még nem történt meg. Kisgyerekes szülők értik vélhetően.

Új hozzászólás Aktív témák