Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz Sipi- #92715 üzenetére

    Nálam 5-től ébresztő, aztán kirakom a tányérokat, kávéfözés, bebootolom asszonyt, kb 6-ra reggelizünk. Ezután másfél óra munka. Utána keltem kicsicsajt, gyors reggeli, kezdődik a suli. Teams support és moderálás délig, hogy a fiam ne szabotálja el az egészet. Addig asszony meetingel többnyire.
    Ezután 2 óra munka, majd ebéd, meseolvasás, stb, kb 2 óra elmegy a mosogatnivaló elpakolással együtt. Aztán még 2 óra munka. Esti séta, vacsora, fürdetés, mese, altatás, most hajmosással, és hopp, 11 van. Már csak kettő és fél órát kell dolgoznom, hogy kijöjjön a nap.
    Mivel a gyerekek (főleg a kicsi) azt látják, hogy nincs rájuk jutó 2 szülős dedikált idő, ezért ahol lehet, kiharcolnak extra törődést, ezért mindent extranehéz pokollá tudnak tenni. Öltözködés, etetés, totális időhúzásba fullad, idegzetet igényel. Jobb megoldás nincs, ekkora gyerekekkel pont szívás ez, más hasonló korúaktól is ezt hallom, ahol mindkét szülőnek valódi munkahelye van, nem csak alibipozíciók.

    Másoktól nagyobb vagy semmilyen gyerekkel meg azt, hogy unatkoznak, felújították a kertet, stb. Idén már kétszer borotválkoztam, mert épp békén hagytak annyi időre, az szinte felújításnak minősül.
    Legalább futtatás, gondolkodás, ötletelés közben netezés belefér, különben 100% robotüzem menne.

Új hozzászólás Aktív témák