Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Samott #126556 üzenetére

    Hát majd nem hitelesen mérnek. Ezt én is megjátszottam, de kemény amúgy, hogy mennyire fél mindenki és nem azért mert baj van, hanem azért, mert mi van ha kiderül. Ráadásul 15 fok pár helyen még sok is, tornatermek vannak 10 fok alatt, folyosók szintén. Mondjuk havertól bekérdeztem, hogy merre is van az a sok vegyes tüzelésű konténerkályha és projekt amiről szeptemberben pofáztak, de persze az ilyet figyelmen kívül hagyja. Figyelmen kívül is kell hagyni, mert előreláthatóan ostobaság volt már az ötlet is, úgy 1-2 pont alapján.

    A rezsiből meg azok a sulik tudnak spórolni, ahol eddig is pazarlás volt, a modernebb egységek szopnak és senki nem ért semmit, közben egy csomó más nagyobb intézmény is olyan gyenge lábakon áll az egész rezsi/kormányváltás/átalakulások miatt, hogy mindenki csak pislog. Biztos van itt köztünk 1-2 rendőrségen dolgozó vagy egyéb hivatali kukac aki tudna mesélni, csak nem teheti, legyen az fűtés vagy beruházás kérdésköre.

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Samott #126556 üzenetére

    Az ilyenre helyzetekre való megoldásba ruháztam be anno, még ősz elején. Egy "okos radiátor szelep termosztáttal". Beállíthatod, hogy milyen meleg legyen, és ha 18 fokot kell beállítani, akkor 18 fok lesz. Ha nagyon nagy a tér, akkor lehet külön termosztát is, hogy ne a beépített legyen a mérvadó, hanem a külső. És időzíteni is lehet, azaz "nagyszünetre" lekapcsol, kisebb szünetekben meg mondjuk csak lejjebb veszi a fűtést. Hétvégén meg kikapcsol. Radiátoronként ~40E Ft, de nem lehet elővenni az iskolát, hogy nincs 18 fok, mert de, annyi van. Meg nincs penész se.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák