Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz eattila #131417 üzenetére

    A legmacerásabb alighanem egy agymotoros e-bike, ott lehet valami tipikusan elég furvinyek elektromos csatlakozóval szopni. Asszony bringáján van agydinamó elöl, annak is valami elképesztően törékeny kis csatlakozója van. Amikor szegecses gumira vagy nyárira cserélek neki, akkor mindig nagyon óvatosan próbálom lehúzni és csatlakoztatni, hogy ne repedjen el.

    A szögét is igyekszem úgy állítani, hogy ne feszüljön a kábel, legyen kis esése és lehetőleg ne saját magába vezesse be a vizet.

    A cégnél a bringa parkolóban van egy csomó frankenstein e-bike is. A legdurvább valami olyan förmedvény, ahol a következő design alapokat keverték bele egy "bringába":

    - fatbike
    - e-bike
    - cruiser
    - cargo bike

    Amerikai pöfögős motorkerékpárokat idéző sárhányók, gigantikus abroncsok, amiket lábbal tekerni alighanem lehetetlen. Cruiser kormány, extra hosszú tengelytáv. Középre betaknyolva egy agymotor, ami egy talán 1x7-es átdobós láncos rendszert hajt valami olyan hosszú láncon át, ami bizarr látványt nyújt. Totál szétrozsdált lánc és kazetta, a tulaj életében nem ápolta. Hátul valami "plató", amin egy spanyol inkvizíció által rajzolt gyerekülés van.

    Ránézésre kábé 50 kg-os a bringa, bele sem merek gondolni, hogy miként áll meg vele a tulaj, amikor a mobilját nyomkodva halad vele :Y

Új hozzászólás Aktív témák