Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz eattila #133446 üzenetére

    Egyfelől ja, sokféle sztori van, széles a skála. Másfelől a ha akarnánk... Asszony nem tudott idén még eljutni edzőterembe, vagy futni a szomszéd utcában lévő futópályára idén, mert annyira nem jutott idő, pedig mozgásfüggő. Nem 2-3-4 havonta, bármikor. Régebben lementünk a gyerekekkel, futkároztak körbe ők is, de most nem futhat a fiam a fejsérülése miatt, a lányom meg eddig nem sportolhatott a kórház óta, mostanában kezdhetne, aztán ezt a felgyűlő stresszt máshol kell levezetni. Ja, anyámtól 4 évvel ezelőtti születésnapomon azt kaptam, hogy elmehetünk egy hétvégére Prágába, vigyáz a gyerekekre, ha épp mindenki jól lesz egyszerre. Prágában még nem voltam, de múlt szerdán volt a temetése, úgyhogy az utóbbi 11 év alatt nem jött össze egy napnyi gyerekektől mentes kikapcsolódás. Ok, évente 1-2 alkalom akad, amikor hasonló korú gyerekekkel rendelkező ismerősökkel közös állatkert, játszótér összejön, de ez a "ha akar" ez olyanok szájából szokott elhangzani, ahol akad 2-4 aktív, és segítőkész nagyszülő is a háttércsapatban, és láthatatlanul beleolvad a mindennapi rutinba a segítésgük.

  • zetor2000

    senior tag

    válasz eattila #133446 üzenetére

    Énszerintem, ha valaki akar a másikkal találkozni, az megoldja.
    Faterrral számtalanszor voltam kocsmában, amíg ~6-8 éves nem lettem, és anyámék el nem váltak, majd széjjelköltöztek. Ezen idő alatt megismertem a főnökeit, a kollegáit, a korabeli ismerőseit, a haverjait meg 1-2 barátját.

    Nekem van 1 barátom (akit annak tartok, abból 5-6 alatt van a számuk, sajnos), vele annyi a sztori, hogy telefon, ekkor itt, és ott lesz. Lehet, lesz nála egy gyerek, vagy még a párját is elhozza, de ott lesz. A maradéknak max barátnője van, velük nincs ilyen probléma.

    Ha egy "spanommal" (akit említettél, hogy kábé együtt lógtatok majd' mindennap) nem tudnék ilyen módon találkozni, abban óriásit csalódnék.

    Az, hogy odahaza kupleráj van, ne érdekelje azt, aki velem akar találkozni. Nálam sincs rend, nincs élére hajtva az összes nadrágom / pólóm, nincs naponta porszívózva (hetente se), nem mosogatok mindennap, de ha akar valaki látni, akkor feljöhet, nem kell "viselkednie", érezze otthon magát (csak ne viselkedjen úgy). Pakolós kölökkel is jöhet, csak akkor őrá fog szólogatni, hogy "ezt ne, azt se, k*rvakölök...". Nem csak idehaza "benn" lehet találkozni, a fent említett barátommal a 100 méterre lévő játszótéren találkoztam, mert jött az enyhén ADHD-s gyereke (vagy mi a neve a bajnak. irgalmatlan hiperaktív). A többiekkel egy kellően távoli időpont (következő 7...10 nap) kábé bármikor lehet találkozni.
    Porontyokkal el lehet menni fagyizni is, azt ott össze lehet futni pár percre...1-2 órára egy haverral. Vagy a gyerek edzése / szakköre közt. Vagy az odafelé vezető úton. Ha akar találkozni valaki a másikkal, megoldja.
    Max az eszmecsere kicsit fura lesz.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák