Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Bujdy81 #134384 üzenetére

    Ha az őszinte véleményem kicsit is számít, akkor a múltheti Rammstein jobban szólt.
    Az saját cucc volt, meg sok, a GnR meg nem tudom, kinek a cuccát használta, mert nagyságrenddel kevesebb technika volt felvonultatva. Szólt, de felém (127es szektor) most a közép/magas tartományon kívül nem sok szar jutott el, a Rammsteinnél meg éreztem, hogy bzmeg ez szól... :)

    Maga a koncert nekem tetszett, annak ellenére, hogy a számok fele nagyon nem volt meg, hogy én azt ismerném. Igaz az is, hogy nagyon régen hallgattam őket, és akkor is csak a best of félét. Itt meg volt pár olyan, ami azon nem szerepelt. A vége felé azért előkerültek a nagy slágerek, persze, énekelt a stadion, mint az állat. Axel hangját mondták, hogy lehet, nem fog menni neki az éneklés, és ja, volt 1-2 strófa, ahol el-elment a hangja, de ez élő. Ha rosszul vett levegőt, akkor az is hallatszott. Rohangált fel-alá, szép nagy színpadon, 3 órás volt a koncert, én szeretnék annyi idősen ilyen formában lenni.
    Slash játékára nem lehetett panasz, szerintem a legjobb gitárosok közt megérdemelt helyen van. A basszeros koma is oké volt, a vokalista kislányt én nem tudom, ki hallotta, talán 1 számban 1 sort ha... a billentyűst se nagyon lehetett hallani, de azért néha megcsillant.
    Az elejéről lemaradtam, mert sorban álltam sörért, ott asszem 3 szám lement, hogy láttam volna bármit is. Hallani meg egy beonbunkerben kintről szóló izéből nem sokat. Utána még egy nóta volt, amikor kimentem wcre meg sörért, de az valami olyan melódia volt, ami felejtős.
    A Civil War ütött az ukrán zászlós kivetítős jeleneteivel, meg Axel pólójával.
    Ez után kezdtek el jönni az igazán nagy slágerek, bár az első másfél órában is volt a Welcome to the jungle, ami ismerteb volt előttem.

    Szóval nekem összességében tetszett. Olyan volt, mint egy rockkoncert.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Bujdy81 #134384 üzenetére

    Ja, a menekülő tömeg...
    Az utolsó nóta a Paradise CIty volt. 3 órája gubbasztottam egy kemény műúanyag széken, ami szélességre még csak-csak, de a lábtér az ohne, kinyújtani lehetetlen, mert előtted a másik szék háta vagy az előtted ülő feje. 2x voltam kinn sörért, ezek összesen ~20 percet vettek igénybe, megváltás volt felállni és járkálni kicsit.
    Na, lement a tékmidáun tu peredájzsziti ver de görlz ár cheap priti, aztán ováció, amit én már nem vártam meg. Ováció 1 perc, aztán meghajlás, taps, ováció megint, és asszem itt én már lenn voltam a stadion murvás részén. Ekkor már nagyon sokan voltunk kinn, akik...
    Ez este 11:10 kor volt, elértem a villamos pótlót úgy, hogy az előttem beugró pár végett visszanyitotta a sofőr az ajtót, aztán 5 percet vártam a metrót még, majd a hazavivős buszom már benn állt, és 10-15 perc alatt haza is vitt. Szóval ~40 perc alatt otthon voltam tömegközzel, este/éjjel, ami nem rossz.

    A zindexes cikk jobb akkor, szerintem.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák