Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz zetor2000 #20345 üzenetére

    Én szelektálok, 2 csomagtartót raktam tele ilyenekkel:

    Derékszög, vízmérték, gérvágó, beszakadt csavart kimetsző szettek, ésatöbbi. 2 csomagtartót raktam tele, az jött a szomszédnak (legalább lesz kitől kölcsön kérni), másikat a panel szomszédnak mert segít mindenben és úgyis Ő a főszerelő góré.

    Bosch sok darabos készletek, csak csavarhúzós és komplett titánium izék, csak villáskulcsból vagy 200 darab, ésatöbbi. Nekem lehet már nem nagyon kell, akkor sokszor több kellett és egyszerűbbvolt egy akciós szettet lőni olcsón, mint 2 lyukfúróért rohangálni meg a hiányzó PH2es bitet, 9es és 13as kulcsot pótolni.

    Ebből volt úgy 4 darabom, kis hobbi cucc, de fasza és lapos, bárhova éppen elfért:

    Ebből is volt öt csomag, egyben szett pont jó, csak aztán az SDS beton- és falfúró jobban kellett:

    Ez meg táskában nehéz volt (ávette a helyét egy B&D és a Wihás Xiao), bitek fogytak, összejött vagy 4 darab kicsit hiányos. Szomszéd kölykök meg pótolják bele a cuccot, mert adtam kilós kiszerelésben teljesen jó Felo biteket:

    Gömbibánál is sörre, vagy valami 2ezer pénzre cseréltem a sosem használt Kstools inbusztorxkészletet. Ez ilyen. Irtani kell, akkor legalább másnak legyen jó.

    Azért Makita, Felo, Hager, sok sirszar maradt így is. Tanyán meg egyre jobban kopik a gagyi cucc, amit 5 éve vettem és lecsaptam egy alja izét valami 1400-ért Ebayen:

    Ultragagyi, de itt alkalmilag kencsádolni hibátlan. Ma is szereltem KVfőzőt, ami majdnem jó lett :-D

  • npera

    újonc

    válasz zetor2000 #20345 üzenetére

    Ó, ez nálam gyors. Normálisan heteket-hónapokat tudok elmélkedni valamin, mielőtt vennék. Az akksira figyelek jól, a kapacitásra és a számukra is. Ha véletlenül 3 db 5 Ah-at adnának, akkor azonnal szólok, hogy csak 2 db 4 Ah-s jár.

Új hozzászólás Aktív témák