Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz FőDudu #3484 üzenetére

    Végre egy hozzáértő megmondta, hogy miért nem szeretem én az összes kézműves sört. Mondjuk egy rendes sör vagy fröccs azért jó lenne mellé. Amúgy enperával azon röhögtünk, hogy Budai vár alatt 24 órás kifőzdében teljesen jó sült kolbászt kaptunk sörrel olcsón. Akármit mondanak, akadnak még jó helyek a világon. Sztrítfúd meg érdekes, hasonlók nincsenek, kolbice és a többi állatság bejön, de másról szól. Rántott húst vagy hasonlót szerintem sehol nem adnak ilyen címszó alatt, ellenben hentes/grilles/csirkés mindenféléssel kb. el vagyunk látva. Inkább a vállalati kajáldák az érdekesek, mostani iroda is drága, közepesen vackot ad, aztán 200 méteres a sor és nem értem. Környéken sok lehetőség nincs, 2 kisebb vendéglő, kifőzde, vietnámi, kínai, de azok rendben vannak. Nem egy Wesselényi utca és környéke, de el vagyok vele.

  • Vodike

    tag

    válasz FőDudu #3484 üzenetére

    Velem nem volt minosegbiztosito a Pleh Csardaban, ellenben enelkul is meg tudtam allapitani, hogy meretes husoknak a szamottevo resze egy zsiradekban tocsogo, vastag panir. A etelt es az ubisalit is ugy fogta meg kezzel a csoka, hogy elotte penzezett, majd beletorolte egy mar-mar fekete torolkozobe a kezet, amivel a homlokat is torolgette. Undorito volt, de egyetek csak ott, ha ez bejon.

    Emlitetted Ana-t, nala eddig ketszer voltunk Kobaridban mind2 ettermeben (Hisa Franko, Hisa Polonka). Szenzacios a csaj, kar hogy nincs Szloveniaban michelin csillag, mert mar kapott volna. Mind a ketszer a 12 fogasos menujet valasztottuk, a Polonkaban csak sor es sorkorcsolyak, hihetetlen alazattal banik es beszel az alapanyagokrol es egy utazas a menut vegig enni.

    exTiga

Új hozzászólás Aktív témák