Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Gabibácsi #71766 üzenetére

    Tessék, bejöhettél volna az újpesti P+Rig, HA még éppen van hely. Ha nincs, akkor fejvakarás. Onnan már csak 12 kilométer lenne rollerrel a cég, amit megpályáztál. És lehet vállon cipelni fel és le, de ezek érdekesek, hogy most pár roller csak a kocsi-lakás közt cipeltem, nem mindegyik olyan egyszerű ám, hogy vállra dobom és heló, vagy megmarkolom és kész, mert tengelye körül forog az összevissza. És van amit lehet húzni, vagy rendesen ki van találva, nahh, az lesz a drágább kategória. Még tesztelés alatt a folyamat, járdán ezért szopó, bringautak vonalvezetése meg egyszerűen agyrém, hogy mikor merre tűnik el és néha hol bukkan fel. Mondanám, hogy a cég-lakás közt csak egyszer kell jól kitalálni az útvonalat, de 2 havonta építenek valamit és elterelnek :W

  • FőDudu

    addikt

    válasz Gabibácsi #71766 üzenetére

    Emlekszem, meg a Fehervari uton laktam. Egyik nap meg nem fizetos ovezet, minden tele. Masnaptol foghezagos parkolas, volt hely boven.

    Ha a lakok parkolasanak az elosegitese a cel, akkor mukodik.
    Ha a penzbeszedes, akkor egyertelmuen nem mukodik.
    Az emberek nem fognak 6-8 oranyi let bedobalni oradijas alapon.
    Ha lenne egy fair napi dij, akkor talan.
    De euronal dragabb oradijat senki nem fog kifizetni napi 8-9 oraban.

    Nalunk is ritka, pedig itt nem tud mast csinalni a nyaralas alatt.
    Nyaron felmegy 1,2 Eurora a tengerparthoz kozeli terulet oradija, de igy is reggel nyolckor mar nincs parkolo. Viszont elojonnek az ellenorok es minden szabalytalanul parkolot megbuntetnek. Mondjuk szezonon kivul ingyenes a parkolas. A parttol kicsit tavolabb (mondjuk 300 meterre) meg mar 10 cent per ora mindig.

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák