Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz blueboi69 #83230 üzenetére

    Előző lakása még fehérebb volt.

    El is raktam a képeket fotós okításilag (meg a felújítós képeket is), de senki nem akarja érteni. Ott északon ilyen az igény, nézzen ki telibe fehér műtős IKEÁnak, kész, profit. Ha ilyet szeretne mindenki akkor ezt kell teljesíteni és dől a lóvé. Enpera is elég hamar szabadult az előzőtől. Itt meg magyarázzák a fotós csoportokban, hogy egyéni látásmód kell és színvilág, meg jajj ez jajjj az. Svédeknél ha nagyon eltérne az igényektől akkor nem tudom mi történne, szerintem még senki nem merte kipróbálni :DD

  • FőDudu

    addikt

    válasz blueboi69 #83230 üzenetére

    Anno en is megjegyeztem, hogy szamomra erthetetlen modon a sufnik kulon vannak epitve - holott ha 2 olyat osszeepitene akkor sporolt volna 1-1 falat es nem lenne olyan szettagolt az utcakep. Aztan egyiknek jobb a masiknak meg bal oldalon lenne a sufni. Szerintem ugy jobban nezne ki.

    Persze lehet ott kenyesek a tulajdonra, igy minden szirszart kulon kellett megepiteni, nincs kozoskodes. Vagy eleve nagyon idoben eltolva epitettek az epuleteket (mondjuk egyesevel) es nem volt ra terv.

    FőDudu

  • npera

    újonc

    válasz blueboi69 #83230 üzenetére

    A vicc az, hogy tök kellemes. Van egy kis mosókonyha, ahol tök jól lehet mosni, meg bringás ruhába átöltözni. Vagy gyerekek ott tudnak pacsálni (kézmosás, ami többnyire inkább egy hatalmas pacsálás a szappannal).

    A hall teljesen elég arra, hogy előszoba legyen. A konyha teljesen jól használható, jól tudok főzni benne. Könnyű előkészíteni a kaját, van jó sok tárolóhely edényeknek és szárazárúnak.

    A "vendég WC" a lépcső alatt tökéletes, mert a lakásban az egy slozi igen komoly limitáció volt részben miattam. Bár nem szoktam kifejezetten "kotlani" a WC-n, de feleségem úgy értékelte, hogy fél napokat blokkolom a vizblokkot... :Y

    A nappali teljesen oké, van belőle kanyarintva egy ebédlős sarok, ahol lehet vendégeknek leülni.

    A hátsó terasz és fa dekk nagyon nagy truváj. Ott lehet grillezni akármikor, van kis "szekrény" a kerti szerszámoknak. Elöl van a sufni, ott elférnek a csere gumik (téli és nyári csere), bringák, szerszámok, szánkó, hasonlók.

    Fent van 3 hálószoba, egy kis dolgozósarok, egy elég nagy gardrób és egy pici fürdőszoba. A fürdőszoba elég pici, de működik. A gyerekeket simán le lehet tusolni, én is beférek a tusba, bár kozáktáncot nem tudok járni.

    Pince nincs, padlás nincs.

    A sorház nagy előnye, hogy meglehetősen olcsó a fenntartása egy villához képest. A közös falak miatt a fűtés nem túl sok költség. A közös tetőt simán újra lehet húzatni 15-20 évente.

    A kisgyerekes családoknak ez ideális, mert nagyon sok más gyerek van és sosem kell messzire menni játszani. Meg ki lehet engedni őket játszani anélkül, hogy valami forgalmas úton kellene menniük.

Új hozzászólás Aktív témák