Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberde

    csendes tag

    válasz FőDudu #87571 üzenetére

    "Tul nagy mar a jolet, nem artana egy rendes diktatura.... ;)"

    Nyilván amikor a feleségedet az anyád mellé tuszkolnák egy jelöletlen furgonba, ami egy olyan átnevelő lágerbe vinné őket amiről még sosem hallottál és soha nem is fogsz, akkor sem változna a véleményed.

    "A modorom nyers, remelem nem haragszol!"

    Nem a modorod nyers, hanem az arroganciád nagy!

    "...Szamomra ez is tok logikus, aki dolgozik az dolgozzon, a nyugdijas raer otthon ulni, nem kell dolgoznia es jarkalni......"

    Számodra logikus, de minden épeszű ember tudja, hogy az állam elsődleges feladata az emberi élet védelme, nem a gazdaságé! Az csak a sokadik bekezdés a listán!
    Ki fogja eldönteni, hogy egy nyugdíjas nagymama, aki neveli/oktatja az unokáit, mos, főz, takarít a gyerekeire, meg a -nyugdíja mellett szakkönyveket szerkesztő- orvosprofesszor férjére és aki egyébként önkéntes munkát végez egy jóléti alapítványnál, kevésbé hasznos tagja a társadalomnak, mint egy huszonéves segédmunkás, aki az összes fizetését cigarettára/alkoholra/drogra költi, mellette támogatásért áll sorban a -fent említett nagymama által is segített- alapítványnál???
    Te fogod eldönteni vagy egy korrupt bizottság, esetleg egy diktátor?

    Én azt gondolom, hogy -egyre gyakrabban- fordítva ülsz a lovon és nem mindenhez kéne hozzászolnod, amihez kurvára nem is értesz nem mellesleg amelyik témában tájékozatlan is vagy!

Új hozzászólás Aktív témák