Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz zetor2000 #90803 üzenetére

    Ja, most teljesen nyugodtan nézegetek rivjúkat, meg tudok Excel táblát csinálni, mert a bónuszt majd csak az áprilisi bérrel fizetik ki, ami április 27-én van, vagy ha az hétvége, akkor előtte munkanapon. Szóval addig a stock helyzet drasztikusan változhat.

    Most néztem, hogy van a Glorious, ami hagyományos, TKL és 60%-os méretben is ad ugyanannyiért. Hot swap board, jó stabilizátorokkal, amik surface mounted, tehát könnyű kivenni és bekenni. De eleve be vannak kenve. Gateron Brown switch van rajta és minőségi ABS doubleshot keycap. Ez is jó, mert utána azt rakok rá, amit csak akarok. Mondjuk Glorious Panda vagy Holy Panda. Jól megkenve persze.

    Az egész RGB-témából annyi érdekel, hogy legyen rajta olyan, hogy amkor megnyomom, akkor az "nyomot hagy", tehát még világít picit, aztán elhalványul.

    Most egy ideje már figyelem magam, hogy mit használok a billentyűzeten és a numpad gyakorlatilag szűz. A pg up és pg down gyakori, ha szöveget szerkesztek, akkor az tipikusan a melós gépen megy, amin home office óta a laptop billentyűzetet nyúzom. És akkor ott leginkább a gépelés megy, aztán egerészek, ha bármi más kell.

    Próbálgattam, hogy ha át lenne mappelve az Fn a caps lockra, akkor igazából elég jól le lehet kezelni a funkció gombokat a 60%-os layout esetén is. Pár óra használat után kialakul az izom memória, aztán kész is.

    A kapcsoló a fő kérdés, de azt meg le tudom tesztelni, ha meghozza az effendi a csomagot, miután áthajtott rajta a targoncával és focizott vele..... :C

Új hozzászólás Aktív témák