Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz -NoVa- #90818 üzenetére

    És más hosszúságú csavarral ne próbáld meg pótolni, ha alulról beleér a motor tekercselésébe, az instant kinyírja. Mókás hobbi :)

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz -NoVa- #90818 üzenetére

    A tobbi motoron 4 csavar van. Akkor majd valahonnan atrakok kettot es akkor 3 motor elvan 3 csavarral. De rendelek belevalot.
    Ez a kalibralt vizszint mitol maszik el? Nem a szenzornak lett baja? Bar csak nem az esestol, elvegre nem betonra esett. Mondjuk a csipogast nem tudom mi idezte elo, de az segitett megtalalni. Pedig nem volt fu sem, csak a muvelt fold. Ezt a legkisebb fuben/gazban eselytelen megtalalni, plane nagyobb susnyasban :Y
    Azt meg nemtudom mitol ment el a kep, de egyik pillanatrol a masikra, annyira beszartam, hogy elrepul az utig vagy a hazakhoz, mireszabad szemmel megtalalom miutan lekaptam a szemuveget. Osztonosen lekaptam a gazt. Viszont az akksi le is merult 3.7V-ra, akar ez is okozhatta, hogy elment a kep. Elotte is mar azt figyeltem, hogy majdnem max gaz kellett, hogy emelkedjen a gep.
    Mr.Steele videokban kb akkor tol neki nyelgazt, amikor mar 10emelet ota zuhan es az utolso metereken kell felhuzni a gepet.

    Szoval majd megveszem a simulatort a te bealitasaiddal, mert ez a gravitacio lekuzdes ez nagyon nagyon mas itt ezzel, mint a sim-ben.
    Amugy neked nem irja ki a kijelzore az akku feszt? Sokat segitene. Az min mulik? Mert npera videoin egy csomo adat fut, itt meg semmi.
    Viszont valahogy eddig a netes videokbol kimaradt ez, hogy a dront keressuk fel oraig ha elszallt a picsaba, mert most mazlim volt, de beesik a hazak koze a szomszedba az eleg ciki.... ssoval valahogy eddig a videokon mindenki visszament es leszallt valahogy en meg baktatok utana... betanitom a kutyat, hogy hozza vissza., csak nem tudok ra figyelni, ha fent van a szemcsi. Ahhh :)

Új hozzászólás Aktív témák