Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodike
tag
válasz blueboi69 #99034 üzenetére
Az előbb kérdezted, hogy miről ismerhető fel a jó faszén...hát erről :-)
Én Landmann Restaurant Grill faszenet használok, ha grillezés van. Kurvajó illata van, magas hőfokon ég és a Metroban egy kurva nagy zsák (10kg) kb. 5-6 rongy.
Brikettből a bbq-ba viszont Webert használok legtöbbet, mert amellett, hogy gyorsan begyullad, stabilan gép és sokáig, pont ami egy bbq-hoz kell és nem kell bele sok.
Füstölőfából nekem be van tárazva alma, körte és cseresznye amiket innen-onnan kaptam, vágtam, szedtem össze. Azokból szoktam vágni, beáztatni és ahogyan Dóri írta vagy alufóliába csomagolom vagy, ha be vagyok baszva, akkor csak rákúrom a brikettre
Két külön világ, két külön sütési technikával. Nekem a bbq azért jön be jobban, mert gondozás mentes. Begyújtom az 1/3-át a brikettnek, 2/3-ra csak rárakom, bele a rubolt húst, aztán pár óra múlva ránézek.
Oldalasnál 3+2+1, marhánál 4+2+2 gyakorlatot követem.
[ Szerkesztve ]
exTiga
-
Grillo
senior tag
válasz blueboi69 #99034 üzenetére
Nekem lidles olcsó gyújtókémény van (anno majdnem vettem webert 15k-ért, de rájöttem, hogy nem gázszerelő az apukám), és 3 gyújtókockával alágyújtok, 20 perc alatt átég, és mehet a grillre.
Ha nem elég egy adag, akkor miközben sütök, bekészítek még egy kéménnyel.
Ezt a füstölős dolgot kipróbálom majd, úgyis akarok oldalst sütni. De nem 40 fokban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs