Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz dell600 #326 üzenetére

    Sajnos nem tudom, mire gondolsz. Talán más tud válaszolni rá. Amúgy feltételezem ez valamilyen hálózati sáv, de nem értek sajnos hozzá.

    ----

    A kis, szürkeimportos bolt témához.. A nothing phone 2 is opció volt egy ideig, majdnem meg is rendeltem a telefonponttól...
    Mi amúgy most olyan helyzetben vagyunk, hogy egyszerre kell telefont vennünk a feleségemmel, mert egyidősek a telefonjaink, lassan 5 éve használjuk őket és 6 éves modellek. Így pl egy alzas oneplus 12-ből 2db kész anyagi csőd egyben kifizetve. Yettelnél kamatmentes részletre meg amik vannak, nem tetszenek. Így egyébként paypalos védelemmel inkább fizetek a kínaiaknak kb 270ezret/db, mint az itthoni kétes boltoknak, ahogy itt a jóslatok voltak kb 330-350-et/db, ahol lehet még az elállás sem menne gördülékenyen adott esetben. Az meg, hogy ha eladnám, mit adnának érte kb irreleváns, mert 5-6 évig tuti nem adnám el. Egyedül az adapteres töltőt sajnálnám, hogy nem dedikált eu fej.

    Amúgy nem tudom, miért kell ekkora telefonokat csinálni, alig van 6" körül opció :(

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák