Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz Csapoati #5032 üzenetére

    Az nem baj, sőt örülj neki.

    Nyilván más módon és más intezivítással is használjuk a játékot. Gondolom nem próbáltál 14+ fős lobbyt időben elindítani, hogy belátható időn belül végezzetek is egy versennyel :D akkor láttál volna cifrákat, meg hallottál volna a résztvevőktől :D Minden 4. indításra azért csak összejön az időmérő és a 2 futam is. Nyilván közben bőszen imádkozol, hogy most éppen senkit se hagyjon a lobbyban, mindenkinek töltse be a hangokat a játék, senkit se dobáljon ki, ne indítson el random embereket előbb a rajtrácsról és úgy egyáltalán a lobby elindítása után betöltse a pályát, mert az sem sikerül mindig. Ja lobby állítás közben ne b*sszon ki a Dashboardra.

    Az már csak hab a tortán, hogy tegnap én kis naív megpróbáltam visszanézni a replayt, abban a reményben, hogy már nem csak 25 percet tud felvenni a játék mint a 6-ban. Először annak rendje és módja szerint belefagyott, utána elindult, de még mindig ugyanaz a szitu mint a 6-ban... illetve rosszabb mert a végén nem megáll, hanem mutat egy fals rajtot és ennyi.

    Sorolhatnám ,még napestig mert ez csak ami most hirtelen eszembe jutott...csak értelme nem lenne.. előbb utóbb csak érkeznek a nagyobb javítások. Nyilván időbe telik, csak a legtöbb olyan alap probléma, aminek illett volna kibuknia a tesztelés során (ha volt olyan), vagy már a 6-ban is jelen volt. Azért a Turn10 neve miatt még mindig pozitívan állok a dologhoz és úgy vagyok vele, hogy hamarosan csak javítják az egészet és befejezik a játékot, eltűnnek a coming soon feliratok is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák